Set utega od 20kg |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, kad smo vec kod toga da ne otvaram novu temu...
Oko mi je zapelo za "brzopodesne" utege, kao npr. Bowflex SelectTech Spremna sam i odriješit kesu malo više, ali gdje u HR naci tako nešto? Ovo cak i da shippaju u Hr iz USA bi shipping platila valjda više od opreme zbog težine |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je logicnije za te novce kupit još jedan ili dva seta ovih obicnih + što se dobije više ploca |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma naravno. Ali ovi klasicni podesivi s prve strane se rucno namještaju i pritežu maticama, a ovi sci-fi su na posebnom stalku pa s kopcama reguliraš težine i to puno brže. A radim neki program gdje bi mi zapravo za svaki set vježbi trebala drugacija težina, pa bi se s ovim gore to jako elegantno dalo izvesti
Snalazim se ja i ovako, ali malo sanjarim istovremeno |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |