NO SMOKING |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma sumnjiv si ti meni, zagovaraš opasne radnje |
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja samo da prijedlog kako ce nan svima bit veselije. pa i oni je nedavno u saboru reka da bi hrvatskim građanima bilo bolje da zastupnici puse travu
|
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zmaj u stilu Ali G-a, svo po džoju pa da vidiš kak se rješavaju nesuglasice
|
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
Hektor
Cita FAQ Joined: 17 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne pušim, ne pijem. Cijeli život podređen samo jednom cilju-biti velik sportaš, te uspjeti u istom. Kada covjek nađe zabavu koja ne ukljucuje cigarete i alkohol, osjeti neopisivu euforiju i blagostanje. Jedinstvo duha i tijela. Zakon stvar!
|
||||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nisam pušio 5 godina... i onda me došla volja pa sam u trecem mjesecu ove godine propušio... onda me prošli utorak opet došla volja pa sam prestao... i nemam nikakvih apstinencijskih kriza... nisam živcan... doduše za to postoje jedne roza tabletice... ne traži me slatko... ne traži me nešto više jest... sve mi je normalno!
A što je to ovisnost... zbog bolesti dosta hodam oko psihijatara i još mi niko od njih nije dao konkretan odgovor... naime... u ovih pet godina dok nisam pušio... znalo se zapalit "ono drugo"... a da poslije toga nisam zapalio cigaretu niti me je tražilo da je zapalim!? Osobno me ne smeta ako neko u društvu puši... njegova volja i izbor a ja ako nešto hocu onda to i napravim ili ne napravim... to je moja volja i s tim nemam nikakvih problema! |
||||
Who dares wins!
|
||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |