Aspartam u suplementima? |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zasto sladilo u zobene????? pa sta nije bolje žlicu meda... misli ja uopce ne trebam zasladjivat zob...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji ce mi vrag još kalorija Pa naravno ena da ne trebaš zaslađivat kad natrpaš pitaj boga šta sve ne u te zobene Edited by ThornOfFaith |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aj pij zobene s vodon i wheyon bez okusa eto zasto sladilo
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne trpam ništa... mlijeko i zobene.. ponekad stavim malo
grožđica, al mi bude preslatko.. ja volim taj okus po nicemu... kad jedem nesto slatko samo me navlaci na još, na još i onda pojedem troduplo od planiranog... koji ce ti vrag jos kalorija?? jbt pa neces dobit 3 kile od žlice meda, zdravije je to od sladila... moj stari mjesecno pojede 3-4 tegle meda... zdrav ko dren Edited by ena:))) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije :P I kak jedna studentica medicine se spušta na tu razinu rasprave, moj ovaj onaj jede/pije to i to i još uvijek je zdrav? Ena samo smireno, mazni mal kinder buena i vidjet ceš da ce sve bit ok |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe.. lovi je nervoza bez slatkog..ccc |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
I bez leginih slika Btw, ena ce garant glad za slatkim suzbiti jednim pecenim piletom, isuse kako prejaka scena, cura smaže cijelo pile |
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |