Bjelanjak u prahu |
Post Reply | Page <123 |
Author | |||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ja cu narucit mozda preko frenda u zagrebu par kg.. isplati se.. |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kolko ti tih suplemenata vec imaš doma? Malo malo pa neš bi narucivao, kupovao, spremao za kasnije, ko vjeverica pred zimu |
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
haha... zalihe..
|
|||||
|
|||||
powershift
Cita FAQ Joined: 07 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Donekle je to sve ok, sam ne bih baš rekao da MORAš uzimati prah da bi uspio unijeti dovoljnu kolicinu P Draže mi je pojest kakav dobar komad mesa i maznit svježi npr., nego nešto tekuce što se probavi dosta brže od krute hrane, al to sam samo ja |
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
+š, pogotovo na defki |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Dobro Thorn kaze.. Nema do mesine prave.. i kad si na defki |
|||||
|
|||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Naravno Ali whey cu uvijek imati za PWM s dexom, jednostavno sjedne i dobro mi leži, eventualno dorucak al i ne mora. A ostatak dana, daj prave hrane |
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ja sam u zadnje vrijeme i dex zamijenio s cornflaksom |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |