Pride web shop |
Post Reply |
Author | |
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Travanj 2010 at 22:42 |
Pozz,
Da li je netko u zadnje vrijeme kupovao nešto od pride-a preko web shopa? Pokušavam vec 2 tjedna kupiti opremu Brijem da im je server u k.... |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš sam te tila pitati zašto ih jednostavno ne kontaktiraš telefonom ako ne ide preko neta i tako naruciš? (tako sam ja)
ali sad vidim da više nemaju kontakt telefon na webu |
|
Strong is the new skinny.
|
|
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma otici cu ja do njih da vidim kaj se to događa
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako nekog zanimaju Pride-ovi proizvodi ili rekviziti može nazvat na mob. 098-676-š09 ili na fiksni 043-492-š63 ... imaju solidan izbor a ako baš nekog zanima kupovina moguce je slanje artikala poštom... inace mi decko kaže da suradnja s njima zadnje vrijeme nešto "šteka"
|
|
Who dares wins!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
U kojem obliku šteka? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
U vidu isporuke narucene robe... kao da su postali "neozbiljni"... tek kad se postavilo pitanje daljnjeg poslovanja... onda su mu poslali svu traženu robu!?
|
|
Who dares wins!
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |