Integralno tijesto i riza |
Post Reply |
Author | |
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Ožujak 2007 at 18:29 |
Jel vi to jedete? Ili jedete bijelo tijesto i bijelu rizu?? Malo sam trazio u Konzumu i Roto-u i nema integralnom tijestu i rizi ni traga. Nula. Postoji neko tijesto od Durum brasna sto je kak-ti bolje od obicnog bijelog, a za integralnu rizu znam, da se ona prodaje vakuumizirana. To sam jednom bio kupio, i nije mi bas prijala, ali sada, siguran sam, motiviran zdravom prehranom, cu to gutati kao cokoladu. U velikim trgovackim centrima ima valjda nekakva ponuda, ali ovako u Konzumu i slicnim, nista. Veliki minus za konzum. |
|
elated
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ti stalno jedem integralnu rizu i integralni kruh,al s cijelovitim sjemenkama
meni je integralna riza ok ali moram nesto dodat jer jesti ju suhu onako ubi boze,nesto skemijaj,al dosta je zdravo valjda |
|
Live fast die fun!!!
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
koju marku integralne rize kupujes i gdje? podrazumijeva se da integralni kruh ima cjelovite sjemenke... to je jedno te isto sto se okusa rize tice, ne znam koliko bi gadna trebala biti, da ju ja ne bih jeo... |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto jedem integralnu pastu, a rizu kako kada neki put bijelu a neki put integralnu, jer mi se integralna riza bas i ne svidja (okus je malo bljak) ali naviknut cu se!
|
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
a gdje kupujes tu integralnu tjesteninu i koju marku? |
|
elated
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam rizu kupovao vecinom puta u konzumu ili plodinama,moraju to imat,uvijek imaju police s integralnim stvarima,barem tu kod nas,za marku neznam koja je,morat cu provjerit
|
|
Live fast die fun!!!
|
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
jucer sam svratio u Getro u Crnomerecu i imaju i integralno tijesto i rizu, i nije skupo.
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
a zasto ste toliko navalili jest rizu?
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam ni ja koja je marka, nisam nikad gledao previse koja je marka!
Ne jedem rizu bas stalno mozda 2 puta tjedno pojedem rizu |
|
na dijeti
Viden/a u gymu Joined: 04 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicna riza Uncle beans.Mozes sa gljivama,rajcica umakom,tikvice,poriluk...Tijesto kupujem od sojinog brasna/durum u kombinaciji za nekih 8 kn,ili odlicna Misura tjestenina ima u Mercatoru,Ipercopu.
|
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
Uncle bens ima super okus, ali nisam jos naisao na integralnu rizu tog proizvodjaca. Evo, bas sam danas u konzumu kupio pravu integralnu tj. smedju rizu, marka Encian - talijanska riza, puni se u hrvatskoj. Trebam tek vidjet kakvog je okusa.... |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja u Billi kupim integralnu rizu od Uncle beans...ali ne znam cijenu
|
|
elated
Post Options
Thanks(0)
|
okus ti nije bas nesto posebno,
|
|
Live fast die fun!!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |