Sastavljam si trening |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
LordOrg
Cita FAQ Joined: 06 Rujan 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
LI kardio? a to je? HIIT sam uzeo umjesto kardia...pa ako je previse, tj nevalja, lako ja vratim na stari kardio od 30 min |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
LI Low Intensity Cardio.. hodanje ili lagano pedaliranje...
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo ovo su mene naucili pa da prenesem...
Trbušnjaci se dobivaju u kuhinji |
||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako ceš poslušat mene,onda ovako.
Ponedeljkom i cetvrtkom radi prsa i triceps Znaci 3 vježbe za prsa,po 4 serije po š0 ponavljanja,2 vježbe za triceps,po 4 serije po š0 ponavljanja.Znaci za prsa možeš radit sklekove,bench,kosi bench,razvlacenje bucicama i ostale vježbe za prsa.Za triceps ti je najbolje triceps ekstenizija bucicom,uski sklekovi,dipsevi... Utorkom i petkom radi ramena i biceps. Znaci 3 vježbe za ramena,po 4 serije po š0 ponavljanja,3 vježbe za biceps,po 4 serije po š0 ponavljanja Uzmeš si bilo koje vježbe za ramena i biceps. Za dorucak si uzmeš topli sendvic ili pahuljice sa mlijekom,posni sir,sardine,tunu. Za rucak uzmeš rižu,piletinu,puretinu,kuhani krompir,salate... Prije treninga si uzmeš kuhana jaja sa jogurtom i bademima,posni sir sa bademima ili ribu ili rižu.. Poslije treninga si uzmeš posni,neko voce,tunu,banane,kikiriki... I uzimaš si dvopek umjesto kruha,a ujutro obavezno dvije do tri šnite raženog kruha... |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neznam koliko pratiš temu, ali decko koji je autor ove teme radi home training i nema mogucnost odlaska u teretanu nego radi bodyweight vježbe.Znaci nikakvi benchevi nit izolacije bicepsa. Također momku je cilj skidanje sala te mu je bolja opcija od ovog split sistema neki FB,recimo nešto što je i on sam postao. što se tice prehrane znam kako mu je i nema toliku mogucnost izbora s š5ak godina,ovisi o onome što roditelji kupe, stavi se u njegovu poziciju pa razmisli. Ja bi mu prije preporucio da trening radi onako kako je i sam napisao, prehranu da sredi što bolje može ali u skladu s mogucnostima, ajde barem je dobro što se može dobar dio dana odmarat. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
silva jel ovo neka zajebancija sta se tice treninga?fali tu dosta skupina
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |