New Posts New Posts RSS Feed - Policija - 0 autoriteta kod nas
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Policija - 0 autoriteta kod nas

Post Reply Post Reply
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Policija - 0 autoriteta kod nas
    Posted: 01 Svibanj 2010 at 13:22
Svakim danom sve više clanaka citam kako policajci dilaju, kako siluju, kako tuku .. pa oni su za mene jad i bijeda ove države..
JEbga, moram se tako izražavati kad su postali k., a ne moralni stup ove države.
Problemi na cesti riješavaju se sa 50-200kn i sve rješeno.

Sad sam naišao na ovo:
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/20š0/05/0š/0šš0006.htm l?pos=n0

I još više su mi samo pali u ocima - ne poštujem ih, imaju kod mene 0 autoriteta, i ne  znam kako ce se to nastaviti.

Kad usporedim susjedne zemlje - npr. Slovenciju i Austriju, kod njih je murija bog i batina - ne smiješ proturjeciti policiji, a kod nas se problemi rješavaju sa š00kn i još mu mamu pozdraviš..

Kako vi percipirate policiju koja se vozi u naselju sa š00 km/h, koja se vozi u alkoholiziranom stanju, koja prica na mobitel u službenom automobilu itd.. ?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 12:49
Evo da i ja svoje mišljenje o tvojoj teoriji iznesem... iz prve ruke, obzirom da sam umirovljeni policajac!

U pocetku sam bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a, od 7 mjeseca 9š... e tih godina su nas svi poštivali... pa sve do iza Bljeska i Oluje... i jednostavnog razloga... išli smo glavom gdje neko nebi ni SMS poslao... ljudi su nas trebali!

Kasnije se pocelo postavljat pitanje školovanosti, obucenosti... itd... tih godina se u policiju primao svako ko je želio... jedni iz domoljubnih razloga a drugi iz financijskih... stvar je koju sam primjetio da je bilo jaaakooo malo fakultetski obrazovanih policajaca... "intelektualci" su se furali na pacifizam a "budale" su branile ovu državu!

Poanta je zapravo u tome da u svakom žitu ima kukolja... i dobra je stvar da se takvi slucajevi sankcioniraju... sve je više mladog i osposobljenog kadra u policiji... decki i cure koji nisu optereceni ratom, nacionalnom netrpeljivošcu...!

Policija... pa što je primjerice sa menađerima... meni je prekjuce ugledni menađer ubio dvojcu prijatelja u prometnoj nezgodi koju je skrivio... kakva je nezgoda bila govori podatak da su decke identificirali pomocu zubnih kartona... jesu svi menađeri stoka nekulturna... naravno da nisu... nisu ni svi policajci lopovi i kriminalci... zato ne treba generalizirat!
Who dares wins!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.