Keto dijeta i smanjenje UH |
Post Reply |
Author | ||
Superman
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Svibanj 2010 at 22:35 |
|
Pozz opet nakon dužeg vremena...
Eto zanima me što mi možete reci o toj dijeti i dali mi netko može reci, odnosno napisati koje namirnice se koriste prilikom te dijete ili još bolje aki netko ima u kompu nekakv jelovnik da mi napravi copy/paste ovdje. Također, da mi netko kaže kada se koristi keto dijeta. Dali ju je dobro koristiti i kombinirati kada se radi na masi ili kada se radi na definiciji. cuo sam da je to odlicna stvar za topljenje sala u vrlo kratkom vremenu i da se sa ketom dijetom super izdefiniraš, odnosno da je vecinom koriste vec definirani ljudi, koji se žele riješiti onog "nemoguce riješivog" malo trbušcica... :) Eto, savjetujte me da znam što i kako... Hvala! |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Keto, koristi se u periodu definicije, znaci jedu se P+M obroci, ugh su ograniceni na oko 30-40 g dnevno, unos je samo iz povrca radi probave, ostalo je sve izbaceno.
Nebih ti preporucio takav režim prehrane ako si pocetnik. Rađe idi laganini s nekim rezanjem kalorija i ugh, ubacivanjem više cardija a onda kad dođeš do plafona eventualno možeš ubacit keto. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Superman pogledaj na podforumu Nutricionizam, prošle god smo pisali dosta o tome Ne sjecam se tocno naziva teme... |
||
Superman
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok, thenks. potražim... ;)
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo teme: Keto ...pa da malo raspravljamo...;) |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je to |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |