Piletina sa int. tjesteninom i gljivama R |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Svibanj 2010 at 10:45 |
|
Piletina sa integralnom tjesteninom i gljivama
Vrijeme pripreme (min.): 40 min Broj kalorija: 373 cal Masnoce: 9 g Ugljikohidrati: 45 g Bjelancevine: 28 g Sastojci za 4 osobe: 200 g integralne tjestenine po želji š/3 šalice brašna 400 ml kokošjeg temeljca sol papar 4 pileca odreska maslinovo ulje 300 g šampinjona, narezanih na ploške 3 režnja cešnjaka, sitno nasjeckanog š00 ml bijelog vina 2 žlice limunovog soka peršin 2 žlice kapara 2 žlicica maslaca Priprema jela: š. Zagrijte vodu i stavite kuhati tjesteninu. 2. U međuvremenu u manjoj posudi pomiješajte 5 žlicica brašna i temeljac. Ostatak brašna stavite u plitki tanjur. 3. Piletinu posolite i popaprite i uvaljajte u brašno. U tavi zagrijte ulje i pecite piletinu dok ne dobije zlatnu boju. Izvadite iz tave i držite na toplom. 4. Zagrijte još malo ulja i pržite gljive 5 minuta. Izvadite gljive iz tave. 5. U tavu dodajte cešnjak i vino te držite na vatri 2 minute. Dodajte temeljac, limunov sok i malo soli. Držite na vatri uz miješanje 5 minuta. 6. Dodajte peršin, kapare, maslac, gljive i tjesteninu. Malo promiješajte i poslužite sa piletinom. izvor:žena.hr Evo, mislim da svi ovo vole, integralna tjestenina + piletina + šampinjoni! Jel tako FITovci? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
200 g tjestetnine - to kuhane jel tak?
4 pileca odreska - od po koliko g? |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa znaš da je bar taj dio uvijek po želji. Tjestenine i piletine staviš onoliko koliko misliš da ti i tvoji ukucani možete pojesti. I da.. tjestenina je kuhana.. Piše pod brojem: š. Zagrijte vodu i stavite kuhati tjesteninu. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pitala sam jer si napisao: Broj kalorija: 373 cal pa onda broj komada mesine nije baš po želji, a? |
||
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slicno nesta jucer pravljeno ... bez kapara i vina.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ali ovi recepti su svi kombinacija P+M+UH... samo da skrenem pažnju ;) Imam ja takvih bezbroj...
|
||
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
masnoce u kos...
meni je maslac tu cisto nepotreban. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |