Jesmo li mazohisti? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Curi mi nos, kašljem, upaljeno grlo, jedva gledam, cijeli nadut, na jakom antibiotiku, idem u gym - dragi Teen, jesam li mazohist? Ne dragi Thorn, ti si budala |
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ehm, pa ja ne znam da li to da nazovem mazohizmom ((: Mozda i jeste u jednu ruku, ali meni je najbolji osecaj ona izmorenost posle treninga, pa cak i ta upala misica ima neku draz - mada sam prvi put posle otprilike 2 godine treniranja imala upalu misica kada sam krenula na trcanje, valjda zato sto je trcanje skroz drugacija aktivnost od bilo koje druge, pa nikad ne mozes biti dovoljno pripremljen
Inace bas cesto znam da se preforsiram, pogotovo kad mi se ne svidja kako nesto radim, pa se zainatim da to uradim da izgleda dobro...I onda sam u stanju kao manijak isprobavati to jedno hiljadu puta, skakati do besvesti, dok mi se ne popne dusa do grla. U ''klasicnom''treniranju, trcanju ili crobiku ili obicnim vezbama stanem bas kad ne mogu vise da udahnem...Sto bas i nije dobro, ali bozemoj :) |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
budalo |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ah...
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jadna ti kvasina kad na prljavi nacin možeš do srdašca doci |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Danas mi se nakon full bodya pocelo vrtiti .. Milina...
.. razvalio sam trening i znate kad vam se pocne prispavati pri kraju treninga - pa roknete whey + dex i milina.. A ne ni nismo mazohisti... Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Galadriel
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja se pretvaram u mazohistkinju! HELP
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
joj....baš volim volim...još kad dođeš kod mene...za 2god smo na bini....kiss kisss....
|
|||
Galadriel
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što ucinila si ti od života mog.. od života mooog... Dala si mi tiiii samo praznu bol HVALA |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ponosim se tobom.....
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Baš ste slatki vas dvoje |
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
ko? |
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nakon ovog vikenda službeno izjavljujem, ja sam mazohist i
ponosim se time. |
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=bBWkPRSE-W4
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svi smo vidjeli slike i samo potvđujemo što si rekla.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |