trebam pomoc |
Post Reply |
Author | |
lagani
Viden/a u gymu Joined: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Ožujak 2007 at 19:42 |
Imam š8 godina i mrsav sam, trebao bih nabaciti jos najmanje 7kg, dali mi netko moze savjetovati sto da jedem i u koje doba dana (ne prihvacam nikakvu tablete). Ako netko ima neki program moze mi ga poslati na e-mail adresu [email protected]
|
|
unaprijed hvala!
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
7kg cega? |
|
FIXONTIME
Viden/a u gymu Joined: 29 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja isto tribam pomoc,naime moglo bi se reci da sam pocetnik u vjezbanju tj fitnessu iako sam 7 godina aktivno i profesionalno igrao nogomet nisam dobivao misicnu masu,imam 86 kg na š86 cm,ali takva je kilaza iskljucivo zbog teskih kostiju,sta mi preporucujete da izgradim misicnu masu,naravno uz redovito vjezbanje a da je potpuno prirodno,tj nije stetno za zdravlje
|
|
Zdravlje prije svega...
|
|
PersonalTrainer
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa za pocetak oboje krenite jest 6 obroka dnevno po 30-40g proteina i i duplo uh i cekajte jedno godinu dana..nema druge
i naravno trenkajte tesko a ne 3x tjedno nema tu neke filozofije..ja sam 3 godine pisao krv da se dovedem kolko tolko u red kad sam pocinjao |
|
Grupni privatni treninzi, savjetovanje, suplementi, definicija, masa, programi prehrane i treninga,
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |