kako se snalazite u svakodnevnom kaosu |
Post Reply |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Svibanj 2010 at 13:20 |
Kako se snalazite u kaoticnoj svakodnevnici kad su u pitanju zdravi i redoviti obroci?
Svi mi dio smo ovog užurbanog i obavezama natrpanog svijeta, nije lako ali ni neizvedivo u svoj radni dan ukomponirati i zdrav nacin života i balansirati između cesto prekovremenih radnih sati i discipline u prehrani. Dakle, kako pripremate i pakirate obroke kad imate gužvu na poslu/faksu/školi? Pogotovo me zanima kako cete se snalaziti sada kad dođu vece vrucine koje ce zahtijevati maksimalnu higijenu prilikom spremanja i cuvanja namirnica? Molim vas, dajte ovdje napišite svoja iskustva, primjere i metode |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad u ove tople dane vrijedi imati paket posnog sira + neko voce.
Bitno je imati hladnjak na poslu i sve je onda sigurno. Neka voce je uvijek dobrodošlo i ne zahtijeva extra pripremanje. Tuna + povrce ista stvar - konzerva tune + povrce (gotovo pripremljeno) i to je to. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu odgovoriti samo na glavno pitanje iz naslova.
Nikako. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, stvarno je super ako covjek ima frižider na poslu A jel nosite od kuce pripremljena gotova jela? Mislim, za konkretan obrok/rucak osim tune i što si najcešce pripremite? |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
U mene je veci problem sto NEMAM KADA pojesti,a ne sto nemam vremena spremiti
Par dana u sedmici imam toliko obaveza na faksu da jednostavno od 8 ujutru do 6 poslijepodne nemam kada popiti gutljaj vode, stalno radim i trcim po faksu, i ne mislim uopce o hrani... Tek oko pola 7 uzmem nesto onda jesti u takvim situacijama, jer me hvata nesvjestica od gladi... Ma katastrofa. Jedva cekam ljeto i malo manje obaveza da vise prestanem raditi ovo svom organizmu... |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja hvala bogu iman na poslu frizidera nekoliko,i hrane,i spremin si nesto.jedino mi je problem kad je guzva spremat ali kad prode ili se smanji ubacin neku piletinu na brzinu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |