Jeftiniji suplementi - pššš;nuda |
Post Reply |
Author | |
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Svibanj 2010 at 00:18 |
Ako ovo krsi pravila molim da se obrise... u sloveniji postoje dva online ducana http://www.flexshop.si/ i http://www.prosport.net/ gdje mozete po vrlo jeftinim cijenama kupiti suplemente. primjerice, kupio sam 2x optimum nutrition š00% whey gold standard 2,35kg za 80€ (cca 580kn, znaci po kanti 290kn), dok taj isti u zg-u kosta jedna kanta 570kn. e sad, moja ponuda je, za one koji zele ustedjeti novce na suplementima, a ne mogu otici po paket u sloveniju, da u dogovoru ja odem po posiljku u brezice i dostavim na vrata. cijena dostave za zagreb je š00kn/paketu (vrijednost paketa max š000kn). e sad, za ljude koji zive npr. u karlovcu, procedura je iduca... prvo ja posaljem kopiju osobne, putovnice, vozacke, zdravstvene,... :) a vi meni na ziro racun uplatite š0% vrijednosti paketa + cijenu dostave. nakon toga odem po paket i dostavljam na kucni prag. za mjesta dalja od š00km od zagreba ne dostavljam... sorry...
Edited by GajbaPive |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
uh, sad sam se sjetio... |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
update:
ne moramo se nalaziti prije nego odem po paket... naime, kod prosporta je moguce platiti kreditnom karticom, tako da vi meni ne morate davati nikakve novce, nego samo dogovoreni iznos dostave. obzirom da svejedno paket mora biti na moje ime, javite se na PM da vam objasnim kako to mozemo napraviti. naravno, prije posla vam saljem sliku dokumenta po zelji. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |