Ja nesto sastavljo, dijeta... |
Post Reply |
Author | |
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Svibanj 2010 at 15:12 |
eh ovako imam š4.5 godina visok sam š.65 imam 7š kilu i imam sala na
slomaku i ovamo na bokovima sada zelim smrsaviti citao sam faQ i nisam
bas nista konkretno nasao citao sam dijete i treninge vijezbe prelistao
sam cijeli forum pa sam sebi sastavio dijetu i treninge kako da
smrsavim i skinem ovo salo a vi recite sta da izbacim i sta da ubacim i
jel mi ovo dobro ikako???
eh ovako: pon: dorucak jedno jaje rucak: vocni jogurt veceru preskacemo utorak: dorucak integralne zitarice s mlijekom rucak uglavnom neka kuhana hrana veceru preskacemo srijeda i cetvrtak sve to ponovimo subota:dorucak:frape s mlijekom i š bananom rucak riba veceru preskacemo nedjelja: dorucak integralne zitarice rucak kuhana hrana veceru preskacemo eh sad ovako pored toga svaki dan mislim trenirati po najmanje šh pola sata trcanje pola sata voznje rolama ili radnja trbusnjaka sta vi mislite o ovome ??? i dali je ovo ispravno hranjenje poZZzz...a sto se tice teretane volio bih da idem ali nemam s kim ici jer mislim da mi je samom ofirno bezveze i zanima me kak0 ste vi prvi put stupili u teretanu ipak imam š4 godina : ) Edited by arminE |
|
nemogu oni biti pametni koliko mi mozemo biti glupi !!! :)
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
citao si FAQ i nisi baš ništa konkretno našao?!?!
pa koji si ti to faq citao??? i gdje tu na faq piše da se za dorucak pojede jedno jaje, za rucak vocni jogurt, a da veceru preskaceš??? na forumu cijeo vrijeme trubimo o tome da se obroci NE SMIJU PRESKAKATI, a ti to navodiš kao sredstvo za ostvarivanje svog cilja! AJDE PROcITAJ FAQ OPET I SVE šTO SE PISALO O PREHRANI PA ONDA POSTAVI NOVO PITANJE NA KOJE cE IMATI SMISLA ODGOVARATI! |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
@ arminE
cek, jel to neka zahebancija ili? Pa di ceš živit na tako malo hrane, ajd ti fino još par puta procitaj FAQ, ovo nema smisla komentirat. A što se teretane tice, odi fino u teretanu, zahebi druge, ici ceš u teretanu zbog sebe a ne zbog drugih i nema ti šta bit glupo. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha nasmijemo me tvoj post...
prvo s ovim nacinom prehrane ti ces izgubit sigurno 2kg dnevno jer nista ne jedes,ali ces zato kad prestanes vratit duplo...trebas jest bar tri puta vise u 5 obroka... izbaci sokove,kruh(mozes integralni),slatkise i ostali junk... vazno je da uh(kruh,riza krumpir..)jedes samo ujutro i eventualno za rucak..a navecer komad mesa i dosta povrca sto se teretane tice odi,ali uzmi obavezno trenera za prvi put jer ces radit gluposti kao sto sam ja prvi put bez trenera. ako gladujes gubit ces misice,a to ne zelis,zato jedi puno hrane bogate proteinima(riba,svjezi sir...)i vjezbaj... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
armine dijete drago, ca si ti, pticica neka? ajmo ispocetka.....
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
K O M A
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |