Zdrava i Fit - Knjiga Renata Sopek |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
I zanima me zašto onda Renata hoda sa pareom (jedina) na reviji kupacih kostima......
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
htjela sam postat tu sliku al mi ne radi link.... da... pa i ja bi nosila burku pored onih tankih manekenki |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
+š to sam isto ja rekla. |
|
Strong is the new skinny.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo tako...simbioza.... Treba nac poznatu osobu, koja dobro izgleda i preko nje prodavati svoj proizvod ili uslugu.... ja vec znam koja bi to osoba bila |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koja? Muška osoba?!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja se ipak držim jillian michcls skinula sam njena 3 dvda vježbanja i eto vježbam uz njih neko kratko vrijeme i ljudi rekli da se vidi pomalo razlika na meni. kombiniram sva tri na preskokce jer mi dosadi svaki dan ponavljat isto. mogu rec da nije zajebancija crknem svaki puta naravno jer se držim njenog trempa al u tome i je poanta planiram se dokopat neke njene knjige..nac za skinut il ako ima u našim knjižaramo iako sumnjam. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
I jel netko kupio knjigu "Zdrava i Fit" da ocijenimo knjigu?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja imam sve njene dvd,naravno skinute s neta s privatnih torrentza,iako mislim da sad moze se skinit i sa obicnih torrenta.
pogledala sam ih sve i i nisam nesto pretjerano odusevljena tim njenim vjezbicama.evo i zasto: š.gledajuci njene dvd nigdi me nije uspila motivirat. 2.to njeno prestavljanje nije za pocetnike,na dvd se obraca ljudima kao da oni nisu laici i pocetnici u vjezbanju(a najcesce joj takvi kupuju dvd)i ka da su neki iskusni vjezbaci,sta je po meni veliki minus. 3.mrzak mi je njen isforsirani glas i govor,tako da me opet to ignorirat,ako stavim na mute necu razumit vjezbu. 4.te njene vjezbice su mi bas ko za one mlitavice koje bi ka nesto,a nebi zapravo vjezbale. 5.slovom za knjigu mogu kupit koji rekvizit za vjezbanje. inace volim citat knjige,al ove neke od poznatih i slavnih bas i ne...uvik ispadnu loše i najcesce plagijati.uvjerena sam da postoje puno bolje knjige o fitnessu i prehrani i zdravlju... |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |