Pomagajte ljudi zitarice i ostalo |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je to još u granicama normale! chaxy... dobro, s kojom namjerom si samo citirala njegov potpis? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemaju godine veze s tim, otvorio je par (skoro istih) tema u dva dana. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa nije namjerno otvaro teme,zagrizo je za mrsavljenje i
sebi zeli pomoc tako da pita...i sam je reko da otvara drugu temu jer ga nisu docekali dobri komentari...ajd necu se mjesat..laku noc |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
arminE,
budi nam aktivniji u ovoj temi.. inace se briše! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ok je to što želi smršat ali neka se informira, mislim i ja sam isto dosta mlad, al kad me nešto zanima i kad zagrizem za nešto onda se informiram A što se tice komentara, a bože moj što je mislio da ce ga za onakvu prehranu docekat super komentari, neka sastavi nešto normalno pa ce dobit dobar replay |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
arminE, ce se morati malo aktivirati ako vec traži pomoc i postavlja pitanja.
Svi smo voljni pomoci, no ukoliko se ne vrati u ovu temu, briše se. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |