HIIT mp3 |
Post Reply |
Author | |
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Svibanj 2010 at 12:02 |
ovako trebo bi mi mp3 sound za HIIT treninge,cuo sam da ih
postoji vise za odredene intervale...vidio sam temu za aplikaciju za mobitel,al posto imam ciglu od mobitela to mogu zaboraviti .pa ako netko ima bio bi mu zahvalan |
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo uspio sam...naso sma program kojim radio hiit
mp3,upismeo runde,trajanje,odabiremo kakav glas ocemo,odbrojavanje itd...i na kraju se pretvori u mp3...ako koga zanima postam link i objasnjenje za pretvorbu u mp3 odo trcat |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde...stavi link ;) I objasni ;)
|
|
TopForm
Post Options
Thanks(0)
|
evo....odete ovdje http://www.beach-fitness.com/tabata/
namjestite si timer glasove itd...kad ste zavrili s time treba to pretvoriti u mp3....malo je komplicirano jer je napravljeno u shockwave formatu...zato skinite free program audacity(u google pa prvo)...otvorite program i stisnite record...on pocinje snimati pa onda tamo di radite trening stisnite start...i pustite da snima...na kraju stopiratje audacity i spremite nemam vremena pa sam na brzinu,ako nesto nije jasno poslije odgovorim pozz Edited by TopForm |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
e nisam išla ovo probati...ali ako je komplicirano...vec vidim da cu poživcaniti
|
|
TopForm
Post Options
Thanks(0)
|
ko oce nek proba s onim gore,ako neide objasnim korak po
korak |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj, super super!
Budem to riješila kad uhvatim malo više vremena |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |