Guns Nš46; Roses u Areni Zagreb - 24.09.20š0 |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Lipanj 2010 at 20:48 |
Gunsi u Areni
Najavljeni, pa nedugo zatim odgođeni nastup legendarnih Guns N' Rosesa u zagrebackoj Areni ponovno je potvrđen, pa je novi termin koncerta zakazan za 24. rujna, što je ujedno i njihov prvi posjet Hrvatskoj. Link na vijest Karte za koncert trebale su krenuti u prodaju 3. ožujka po cijenama od 275 do 500 kuna, a nastupom u Zagrebu decki su trebali zapoceti europski dio turneje. Slušate li Gunse i koja vam je njihova omiljena stvar? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast Zoki na toj temi :)))
Toooooooo sam cekal ......jeeee vec cetiri godine cekam gunse i ipak ce doci Omiljena pjesma od gunsi mi je http://www.youtube.com/watch?v=dpmAY059TTY ESTRANGED , meni ta pjesma puno znaci , pomalo mi je nejasna poruka pjesme isto kao i kod nowember raina . Ono kada slash izlazi iz vode , dok dupini axla spašavaju ... gunsi the best (: Edited by niXa |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
niXa
Post Options
Thanks(0)
|
ajmo pišite malo , šta sam samo ja jedini fan od gunsi XD
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakvi, Nixa, pridružit cu ti se To je grupa mog djetinjstva, i sad stalno vrtim November rain i Don't cry Baš sam danas dogovarala odlazak na koncert |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ih stalno vrtim i ne mogu ih se naslusat.
|
|
niXa
Post Options
Thanks(0)
|
Jel mozda znate gdje se mogu kupiti ulaznice osim u Zagrebu.
Možda u Varaždinu ? Edited by niXa |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |