pozdrav |
Post Reply |
Author | |||
metabaron
Cita FAQ Joined: 28 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Lipanj 2010 at 12:59 |
||
Bok svima!
Da ne duljim puno, š,83cm, trenutno 89kg ali prije dva metra je bilo 95! Zato sam se i vratio u teretanu. Jedno pitanje: kako složiti prehranu kad zbog prirode posla živim u hotelu po 6,7 mjeseci. Dorucak i vecera naravno nisu problem, izbor je bogat, ali rucak se u hotelu ne poslužuje. Samo whey protein nije dovoljan kao zamjena a nemam mogucnosti ni vremena sam nešto pripremati? Pozdrav i hvala na odgovorima! |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Između dorucka i vecere riješi 3-4 obroka, kupiš kilu posnog sira,nešto raženog kruha i badema, to podjeliš na par obroka,još ako uleti nešto wheya imaš dovoljno proteina da fino napreduješ.
Skroz jednostavno Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
metabaron
Post Options
Thanks(0)
|
||
Soner, hvala na savjetu, dobro ce mi doci!
Gdje se najpovoljnije mogu kupiti whey proteini i koliko koštaju? Ja sam kupio u jednoj apoteci pakovanje od 50.g za 280kn! Da li se mogu negdje povoljnije naci!? |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za 280 kn možeš kupit skoro 3 kile wheya Na facebooku odi na stranicu teretana proteini i od tog lika možeš narucit whey za š00kn/kila |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Konzerve lososa i tune u vodi su također dobro rješenje.
Npr. konzerva zelenih mahuna/tune za kasni rucak. I recimo, da ipak nešto toplo iskonzumiraš, sigurno imaš grijac vode i napraviš si na brzinu miso juhu. Tako se moj suprug snalazi na putevima. Također nema rucka osim na sastancima, koji nisu svaki dan i onda to rješava tako. |
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako odmah uzmeš paket od 5 kg i to bez okusa. Ako se uzme 2kg s okusom, onda ispada oko š60 kn. |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa naravno da ce uzet 5 kg, ovo-kila za š60 kn se da nac po trgovinama tak da se to ne isplati |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
metabaron
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ponuda je više nego dobra, ovo je samo dijelic onoga što imaju u ponudi:
primjer cijena impact whey(unflavoured) -5kg-480kn -4,540kg-430kn -2,270kg-270kn impact blend -4,540kg-480kn -2,270kg-290kn Samo ne znam kako je sa dostavom jer se prvo mora uplatiti lova na racun? |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobrodošao!
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da prvo trebaš uplatit na racun, nema problema s dostavom tj nekad zna kasnit malo, ne moraš brinut da ce te lik preveslat, decki koji su narucivali od tog lika znaju više |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |