Jagode i cokolada u zdravom desertu |
Post Reply |
Author | |
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Lipanj 2010 at 17:04 |
SASTOJCI:
Posni sir Jagode Zobene pahuljice Tamna cokolada (70 posto kakaa) Jogurt Aroma vanilije ili proteinski napitak s okusom vanilije (ako se bavite sportom i koristite sumplemente možete ga sjajno iskoristiti) Natren, smeđi šecer ili neko drugo manje kaloricno sladilo. U posudu stavite posni sir, malo jogurta, zaslađivac i aromu vanilije (ili proteinski prah) i sve dobro izmiksajte. Najbolje je koristiti štapni mikser, ali poslužit ce i klasicni. Na teflonskoj tavi, bez ulja, popržite kratko krupne zobene pahuljice i umješajte ih u još vrucu, otopljenu tamnu cokoladu. Smjesu rasporedite po komadu folije i pustite da se ohladi. Kad bude hladna, razdvojit ce se u male hrskave komadice. U malom loncicu kratko prokuhajte jagode (može biti i drugo crveno voce, dajte mašti na volju) i izdvojite sok od plodova. Dobivene komadice zobenih i cokolade usipajte u male keramucke ili staklene posudice i na njih izlijte smjesu s posnim sirom. Nakon toga, izlijte sok od jagoda, pa na kraju ukrasite s ostatkom jagoda. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo mi je upalo u oci, smeđi i bijeli šecer imaju malte ne isto kcal,mislim da je razlika u nekih š0 kcal/š00g. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
dianna samo "lupa" po desertima..
za moj ukus ni ne treba secera, ja bi prije stavila med |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |