Pozdrav iz Splita |
Post Reply |
Author | |
Marijucha
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Lipanj 2010 at 12:32 |
Ekipa pozdrav,
Evo da se i ja kratko predstavim. Splicanka sam i imam 35 godina. Dvoje djece i posao na kojem 8 sati sjedim za kompjuterom. Sport je sastavni dio mog života i živim ga od kad znam za sebe. Dugo godina sam bila plivacica, trenirala sam i latino plesove, a sada sam svaki drugi dan u teretani, povremeno trcim, vozim biciklu... Svakako sport je moj stil života unatoc cinjenici što imam hrpu posla i obaveza . Vec dugo pratim, citam i upijam savjete sa nekoliko slicnih stranica i foruma, a na ovaj sam se registrirala baš zato što vidim da je ovdje aktivan veliki broj žena i cura, što nije orjentiran iskljucivo na bb, a posebno me inspirirala vaša akcija transformacije u 90 dana . ljudi svaka cast, a Ann je zakon . Naravno da je i meni cilj postici zavidan fit, izdefiniran i pristojno mišicav izgled . Mišici su vec tu no definicija zapinje hehehehe, ali mislim da se to može postici uz još puno rada, truda , odricanja i podrške. Visoka sam š82, a kila sada imam 8š U teretanu redovito idem 3-4 puta tjedno vec godinu i kusur dana. Prehranu sam tek sada uspila sredit i trudim se bit dosljedna u tome ....tako da se nadam finom rezanju . Evo toliko za sada od mene. Lipi pozdrav |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepi pozdrav i dobrodosla, pohvale za nacin života!
|
|
Marijucha
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
E fala ti Phoenix
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla u FIT ekipu! Svi ovdje vole kad se ljudi predstave ovako iscrpno, iskreno i s prijateljskim stavom.
Lajkamo tvoj post i lajkamo što si nam se pridružila |
|
Marijucha
Post Options
Thanks(0)
|
Kate fala ti
Nadam se da cu i ja moci pridonjeti pokojim svojim savjetom, vlastitim primjerom i skromnim iskustvom. Pozdrav |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla i uživaj u forumu!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Marijucha
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki
Evo sam se vec malo i ukljucila pa komentiram hahahahah. Bas me veseli...drži me u fokusu |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dapace, uvijek pozdravljam nova saznanja i nova iskustva, sigurna sam da cemo od tebe štošta nauciti Jer osim druženja, poanta ovog foruma je i dinamican protok/razmjena informacija, tako da svakako se trebaš aktivno ukljuciti u diskusije |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se sa Kate!
Dobrošla nam! :) |
|
Marijucha
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala cure
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |