kucna teretana ili vjecno fitness centar? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam isto za home gym, a trenutno i vježbam doma baš
radi uštede vremena, trening mogu odraditi samo ili jako rano ili tek oko 22h tako da neznam koja teretana radi u to vrijeme, a i tada bi još izgubio puno vremena do tamo i doma. Trenutno doma imam power rack sa dodatkom za veslanje, lat mašinom, štanga za zgibove i dodatak za dipse,podesiva klupica, 2 štange i dosta utega i bucica i to mi pokriva gotovo 90% ili više posto svega kaj mi treba.naravno volio bi imat još neke stvari no nemam mjesta, a s ovim mogu odraditi bilo koji trening. Edited by The Phoenix |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se, ja sam si dao radit power rack i prije bench klupu koju sam sad zamjenio tim rackom i cijenom je bilo povoljnije ili tu negdje, ali kvaliteta i robusnost je neusporediva.na toj klupici doslovno slon može radit,nema klimanja ili cega, jednostavno nepoderivo. |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako izgleda moj home gym...ipak odlazim u fitness u kojem radim. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
evo i moj rack
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
S tim kavezom možeš odradit hardkor trening, cak nemoraš nikad ni ic u komercijalni gym ak imaš brdo utega
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
A imam prek š00 kg utega, za sad dovoljno, nisam još ni
blizu Thornovih brojki tak da je dost za sada, a trening mi jesu samo veliki liftovi vecinom i super kaj imaš ove osigurace kroz cijeli kavez pa netrebaš spotera i nema straha da bu te uteg poklopil. Ima još nastavak za dipse koji možes skidat i ubadat u ove rupicaste profile.I buraz kemija sa rucnicima, ovom špagetinom i slicnim stvarima, no on je lud, kaj da se sprema za UF :) Volio bi imat još recimo izolacijsku za leg curls i leg extension....i slozit si za cable rows, mozda bi se i dalo još i to nabacit unutar ovog, no budem vidio |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |