Kokice |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Lipanj 2010 at 14:06 |
Sta mislite o kokicama... Kakve su po nutritivnim
vrednostima i kako ih spremate. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne mislin nista,junk su i ne spreman ih
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije preporuka da se jedu. Nece ti biti ništa ako ih pojedeš š u nekoliko mjeseci.
Rađe neke orašaste plodove ubaci umjesto kokica. što voliš kokice ili? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
Nije da ih preterano volim, cak ih nisam jeo ima mozda pola
god. Nego sam video neke aparate za kokice koji ih "kokaju" toplim vazduhom, tako da nije potrebno ulje uopste, takodje so se moze staviti prema potrebama... Pa reko ako su dobre kokice, da kupim aparat. Da iskoristim priliku dok je jos Svetsko prvenstvo |
|
Babydoll
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja volim kokice i ovaj aparat za kokanje bez ulja mi zvuci super. Gdje se može nabaviti?
|
|
Purrfection...
|
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam kod vas gde ima... al probaj u prodavnicam kucne
tehnike aparat-za-kokice-tk-4š.html">ovako bi to trebalo da izgleda i _2658.html">ovako Edited by Zeka |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam dugo bila u zabludi od onih prica rekla kazala..da kokice eto kao ne debljaju i da se preporucuju kada si na dijeti...koja zabluda...
Ne jedem ih vec dugooo...ali ipak mozda su one bolje od cipsa i ostalih kada nam se vec nesto gricka i nemozemo se obuzdati |
|
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
za grickanje su mi najjaci stapici... sad ima oni bobi manje slani. predobri su mi, al ih jedem svakih dva tri mjeseca...
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad ti se nesto gricka uzmi kikiriki,orase,bajame i sl |
|
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar si, svaka dva tri mjeseca |
|
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |