Izbjeljivanje zubi |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
drafts
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljudi, ja sam izbjeljivala zube u stomatološkoj oridinaciji na vrbiku i prezadovoljna sam! oni vam sad do 25.07. imaju akciju i izbjeljivanje je samo 1000 kuna... naravno da sam to išla iskoristiti ;) fakat vam to preporucam ako ste razmišljali o izbjeljivanju.. ;)
ne želim da ispadne kao reklama pa ako vas zanima kontakt, javite mi se ;) |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
s jednim postom stvarno ne ispada kao reklama
|
|
LiveStrong
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
nekak bi mi bilo pristojnije da je rekla eto ljudi reklamiram se
|
|
drafts2
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam što bih reklamirala kad nisam niti zubarica niti imam svoju ordinaciju ;) bila sam pratila ovaj topic dok sam odlucivala gdje cu izbjeljivat, ali nisam bila prijavljena pa sam htjela s vama podijelit svoje mišljenje nakon što sam otišla
nisam fan foruma jer mi se uvijek nešto zbrejka kao i sad kada mi opet nije htio prihvatit password... ja htjela pomoci! gdje mi je bila pamet...
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj plakat, ne brini nema tu cenzure ali smije se komentirat
veselim se odgovoru od drafts3 |
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nosim aparatic za zube pa mi je zubarka rekla izbijeliti zube po završetku tretmana.
Inace je rekla da to košta oko 1200kn (u Sl. Brodu, dentološka ordinacija) i da se to radi u 3 navrata, tj. tri uzastopna tretmana. Ide jedan sloj tih kemikalija ili cega vec pa se saceka da se vidi reakcija pacijenta jer su neki pravo osjetljivi na to. Ako je sve u redu, bijeli se za još koju nijansu i ako je opet sve ok još jednom se to uradi i dobije konacan rezultat. Sve je to u razmaku od par dana, naravno. Rekla je da se to bez neke velike opasnosti za zube (iako svako izbjeljivanje narušava caklinu) može ponoviti svake 2 godine i da je potrebno poslje svakog konzumiranja kolorirane hrane, cajeva i kafe prati zube. Toliko o tome što je meni rekla Edited by Rahxephon - 13 Lipanj 2012 at 08:52 |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Here we go again !
|
|
LiveStrong
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gerila marketing
|
|
Ivan1986
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osobno smatram da ako je sa zubima sve ok,2xgodisnje treba ici na ciscenje i izbjeljivanje zubiju kod zubara.
Zube treba prati 2 puta.Ujutro i navecer.Recimo ja jos koristim one konce jednom dnevno.Opet sve ovisi kakve zube tko ima. |
|
gabrijela
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo sode bikarbone na pastu,rezultati očiti. Zubari bi izvadili i zdrav zub samo da ti stave implantat i zarade. Bez uvrede bilo kome. Čišćenje kamenca jednom ili dvaput godišnje, redovito pranje i što manje svakojakih tretmana
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja perem zube sa Dabur (biljna zubna pasta – Neem).
a za izbjeljivanje je dobra soda bikarbona, kora od banane (s unutarnjom stranom se redovito trljaju zubi) |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |