malo o meni |
Post Reply |
Author | |
Sport junkie
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Lipanj 2010 at 15:14 |
pozdrav svima, vaš mi se forum jako dopao zbog akcije 90 dana i stvarno mi je žao što nisam sudjelovala...
imam š8 godina i ove godine se upisujem na dif jer je sport nacin mog života.. treniram kš i imam položen crni pojas u karateu, uz borilacke vještine najviše volim plivanje, rolanje i košarku.. ma jednostavno sve. visoka sam š72 a teška 58 kilograma... moj cilj je dovesti tijelo u zavidnu formu kao i upasti na dif, stoga se nadam da cete mi ovih dana biti podrška i da cu pokupiti dobrih savjeta s ovoga foruma.. još jedan veliki pozz svim forumašima |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidimo, strastveni borac.
Dobrodošla, ukljuci se slobodno u sve teme! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav.... i sretno na upisima.......
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |