Gubitak / ispadanje kose |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Muškarci se boje ove pojave što je i normalno..
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
trenutno imam gustu dugu kosu i nadam se da che tako i ostati =) ... Premda bih se uskoro trebao mozda sisati jer opet nevalja jako dugo drzat dosta dugu kosu i vezat je u rep jer i to prorjeduje... Ah a ako jednog dana pocne ispadat (nedaj bozeeee), jbg, na celavo i pustit bradinu
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije loše bit celav |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Reci to mojoj curi ! Kaj si ti chelav? Jel ima uopce tvoje fotke na forumu (nista gay!, samo me zanima ) |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam celav zbog cure Zahebavam se, njoj dobro, meni super nema mojih fotki još, sramim se ja |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sta se imas sramiti , cega? Ajd ako sam ja stavio svoju sliku, onda mogu svi xD !
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma nisam još zadovoljan izgledom, kad se sredim kako spada stavit cu na forum |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Neka nek zna da si je upozorio a sad pitanje je vremena |
|||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno da se bojimo jer nas onda zaj... da imamo glavu kao pistu za sletanje komaraca KOSA JE IN |
|||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slažem se. Iako ima i zgodnih celavaca. |
|||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
perika je moderna, vidiš kako Duško Lokin ima onako gustu i dugu kosu sa oko 70 god.. Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zoki, koji si ti kralj.
|
|||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|||
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kralj na kraljevima, ma kako si se samo sjetio dati usporedbu s Duškom Lokinom?! |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni su se pojavili zalisci.. prije sam stavljao tonu gela na kosu i mozda je to razlog.. mozda jer sam prao kosu 2 x djevno sa svakakvim samponima.. neznam..
Sada perem kosu sa samponom Fitoval, ali kosa vise bome nece narasti na zaliscima.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |