New Posts New Posts RSS Feed - Postani student - državna matura
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Postani student - državna matura

Post Reply Post Reply
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Postani student - državna matura
    Posted: 21 Lipanj 2010 at 14:25
Državna matura - sve vezano za nju

Kako sad funkcionira ovo s državnom maturom? Bez državne mature više ne možeš upisati fakultet?
Imamo li ovdje srednjoškolce - ako imamo, kako ste prošli na državnoj?

Edited by Zoki
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 17:04
  Nagodinu maturiram, ove sam pisao probnu.

Esej iz hrvatskog (viša razina) - 90%
Matematika (osnovna) - 75%

Nije loše, s obzirom da nisam 5 minuta ponavljao za tu probu..

Nagodinu najvjerojatnije pišem hrvatski i engleski višu razinu, matematiku osnovnu i psihologiju kao izborni.
Back to Top
*Tina* View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote *Tina* Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 17:42
kolko sam cula rezultate od maturanata i ovako opcenito dojmove, prosla je katastrofa... ovo je bila jedna od glupljih ideja da se uvede... Bog mi pomogo iduce godine da to napisem kako spada.... ja nisam ni saznala rezultat svog eseja jer ga nisu ispravili -.-' a matematiku nismo pisali... bravo Lega, rezultati su ti i vise nego dobri!
Back to Top
niXa View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote niXa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 21:17
ja sam sve prošao , ali mi nije jasno kak se prijaviti na neki fakultet ( sad ked je to završno prijavljivanje ) , ili dali smo opce upali? pomalo mi je nejasno to (:

Edited by niXa
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 21:18
Originally posted by niXa niXa wrote:

ja sam sve prošao , ali mi nije jasno kak se prijaviti na neki fakultet ( sad ked je to završno prijavljivanje ) , ili dali smo opce upali? pomalo mi je nejasno to (:

o jadan hahahahah
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.