Probava/zatvor |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ne volim bas koristiti medikamente nego sve vise prirodno..s tim sam imala velikih problema kad sam bila trudna..najvise su mi pomogle suhe sljive sok od sljiva(ako nemas u ljekarni kupi onaj djecji hipp sokic od sljive)i jela od kukuruznog brasna.meni je najvise godio kukuruzni gris i to ti je to.znam dosta lijekova i sirupa koji ti ekspresno pomognu al nije mi to prvi izbor pa necu ni pisat.nadam se da sam pomogla
|
||
balerina
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ljudi uzmite MAGNEZIJ, on djeluje na probavu posve prirodno, a dobar je i za srce i misice, provjereno
|
||
mala plese na rubu
|
||
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ujutro na prazan zeludac kava i cigareta
Definitivno - praznjenje!...hhee |
||
By:©parogica:)
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Magnezij nema nikakvog efekta na praznjenje crijeva ili zadrzavanje hrane u debelom crijevu.Vec samo magnezijev sulfa-ili takozvana gorka sol,ili natrijev sulfat,salinicna sol...moze oboje...
I Panlax i Dulkoklax sadrzavaju obe te tvari...samo te tvari i nisu bas preporucljive,jer isprazne doslovno sve iz crijeva(usput i faktore Vitamina K),tako da bas i nisu prepurciljivi (govori student farmacije:)).Bolje suhe sljive definitivno ili nesto na ne cisto farmaceutskoj bazi. |
||
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ej nemojte samo trosit lijekove,prvo probajte sa hranom.hrana je lijek,lijek je hrana
|
||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja imam isti problem, ali ga postupno rjesavam...nema carobnog stapica koji ce probavu unormaliti u roku tjedan dana...
Ako je probava tako losa cijeli zivot, potrebno je sigurno puno puno vremena dok promijenis navike da bi i probava funkcionirala brze. Ja sam se sa gomile ugljikohidrata i mlijecnih masti konacno prebacila na integralni kruh sa sjemenkama, puno voca povrca i juha (tako vec mjesecima) i tek sada osjecam mali pomak prema naprijed. Inace...jabuke su priordni diuretik, tako da bi trebalo sto vise jabuka jesti |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jabuke imaju puno vlakana u kori, a vlakna poticu probavu. Isto vrijedi i za sjemenke i vecinu voca i povrca. Ali uz vlakna treba uzimati i dosta vode (vlakna ju vole) da stolica bude sto meksa, jer uz vlakna bez vode stolica moze ispasti vrlo tvrda i neugodna.
|
||
mikili
Cita FAQ Joined: 22 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako se može sazanti koliko,recimo,domaci svježi sir ima masnoce?
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imas tu na fitness-ovoj web stranici kalorijsku tablicu s nutritivnim vrijednostima pojedine namirnice... mislim da svježi ima 5g masnoce u š00g.. ubiti provjeri si u tablici posni ti ima š,8 g masnoce.. tako da radje biraj posni
|
||
mikili
Cita FAQ Joined: 22 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da,znam za te cifre.ali vise sam mislila na domaci. Ono.. Sa sela. Jer tu
nema nikakvih oznaka pa moze li se nekako prema okusu ili necemu saznati udio masnoce? |
||
plavi.curetak
Viden/a u gymu Joined: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hi.. nova sam :D
ja bi htjela pitat za ona dimljena pileca prsa... kak vam se to cini?? jeste svi pricaju da je to industrijsi i nezdravo..al ima savršen omjer masnoca i bjelancevina i tak... kaj vi velite... ja recimo volim onu delux purecu šunku ili dimcek od cekina... ha?? ha?? |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako toliko voliš domaci sa sela, onda ga jedi brate i pusti udio masnoce |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo tako. Jer svježi sir iz trgovine, cak i polumasni nema ni približno masti kao domaci. Ako te smetaju tolike masti nemoj jest. Jednostavno |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prerađena hrana kao i ostale salame, paštete, hrenovke itd. Da ne spominjem zadah nakon dimceka, užas... Pojedem ih tu i tamo, ali definitivno nije moj š.izbor upravo zbog prvog navedenog. Radije cu pojest pileci file ispecen na tavi za par min. |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |