Intervju - Martina Lepcin - fitness |
Post Reply |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Lipanj 2010 at 13:40 |
||
Evo... objavili smo intervju s dugogodišnjom trenericom i natjecateljicom u fitness i body-fitness svijetu..
clanak: Intervju s dugogodišnjom trenericom i uspješnom natjecateljicom Martinom Lepcin Predlažemo da procitate sve.. Slobodno komentirajte clanak i recite da li ste zadovoljni intervju-om. Martina je u nekim pitanjima ponudila oskudni odgovor, no to je tako ona odabrala. Martina je također clanica našeg fitness.com.hr portala (foruma), pod nickom martyL . Slušam vaše komentare na intervju. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Također, htjeli bi se zahvaliti Martini na pristanku na intervju te također na odgovorima.
Taj proces je relativno dugo trajao, no sad uživajte. Znam da je dosta vas cekalo na intervju, navalite sad.. |
|||
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Legenda!
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Martina ili ja? Jesi procitao intervju - nadam se da smo odgovorili na sve što vas je zanimalo. Martina nije htjela pricati o dopingu jer tu postoji puno predrasuda, ostalo mi se cini sasvim u redu. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
I naravno, uvrstili smo pitanja forumaša (nadam se da ste primjetili) - tako da ste zaista vi kreirali dio interview-a.
|
|||
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imaš i ti svojih trenutaka, ali mislio sam na Martinu! |
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mrtav hladan
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
.. |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa niko ne zeli o dopingu pricat, sta je i normalno
|
|||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cini mi se jako simpaticnom... cak nam je i cestitala na fitness natjecanju |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |