Izracuni |
Post Reply |
Author | |
niik
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Srpanj 2010 at 14:31 |
Kako tocno izracunati unos vrijednosti u organizam, sukladno mojoj tezini, pod uvjetom da zelim skinuti masne naslage?
Dakle, za moju tezinu od 99kg, koliko trebam unositi kalorija dnevno u organizam? 22kcal / kg ili vise? Da li nadjem kalkulator koji mi kaze vrijednost kalorija koju unosim da bi ostao na trenutnoj kilazi, pa skidam po 500-š000 kcal dnevno ili nekako drukcije? Te ukoliko se gleda omjer UH:P:M = 40:40:20 (pretpostavljam da je to u redu), koliko bi to bilo grama po kg tjelesne mase, tj. kako se to racuna? Volio bih sad u pocetku se malo pozabaviti matematikom, te voditi vise racuna o gore navedenom. A kasnije, pretpostavljam da ce mi preci u naviku, te da cu znati koliko cega i kada jedem. I jos jedno pitanje.. Buduci da sad radim samo crobne treninge od 60-š20 min (pretezno, navecer izmedju 20h - 00h), da li i nakon njih je potrebno/pozeljno uzeti neke ugljikohidrate, pa barem u vidu voca ili jogurta, ili ne uzimati? Takodjer, bilo kakav savjet sto se tice prehrane, a da je van FAQova je dobrodosao. Tnx unaprijed :) p.s. Ako itko ima kakav link za preporucit o "dobrim" te "losim" ugljikohidratima, da malo proucim, bio bih zahvalan. |
|
Tihomir111
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
nadam se da je warez dozvoljen bar u ovim situacijama:
http://www.4shared.com/file/š0022729š/cc002š30/Diet_Organize r.html dietOrganizer može se unesti programe dijete, održavanja težine i custom omjer P U M po želji i potrebi. registrirate sa ovim podatcima ussername: teretana pass: FT48B8NGYP Edited by Tihomirššš |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |