Mršavljenje uz pizzu |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitat cu te ja za 3 mjeseca Od š. maja nisi junkao, svaka cast |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja cu te isto pitat ako izdržiš tako godinu dana....pa se onda javi kad te puknu nezamislive kombinacije hrane...i to usred ljeta al držim se, držim se... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@ Gymka
Za osobe koje puca velika želja za hranom postoji g-flux, mama za endomorfe |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to i meni treba.... |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
@ dalila
Ako te zanima, evo linkovi: http://bodybuilding-hr.com/index.php?topic=š98.0 http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=20224&start=0& amp;postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=c8a3 b970b5c5c6e2fb90a5496ece357 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala...iako sve to cu ostaviti za 9-mj...al dobro se informirati....
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oooo yeah, a šta mi drugo osim toga sad preostaje |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da ti budem iskren i ja sam sad na odmoru, ovaj tjedan sam imao 2 treninga s utezima i jedan-dva HIIT-a, a prehrana- puno sladoleda |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
svi smo na sladoledu
ja sam po 3 kg znala ljeti dobit samo zbog njega aj bilo je tu još toga..al ono...na kile sad sam pristojna.. |
||
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma tko kaže da je pizza junk food? To se samo kaže tako zato što je u Americi popularno uz hamburgere koji i jest junk food. Nemojte tako pricati,pravi Talijan bi vam jaja...da ne kažem šta za takvu izjavu.
Nije to junk food,imam jednu knjigu s receptima gdje ima puno vrsta pizze sa razno raznim povrcem...svi ste navikli na "cozu" i "miješanu". Pizza je super...ali ne valja pretjerivati jel? |
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |