U buducnosti - hrana iz limenke |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Srpanj 2010 at 15:36 |
|
Americki znanstvenici osmislili su rješenje za sve one kojima prezaposlenost ostavlja malo vremena za obrok - sendvic u limenci.
Sendvic znakovitog imena "Candwich" dolazi u tri okusa - maslac od kikirikija i džem od jagode, maslac od kikirikija i džem od grožđa, te grilana piletina, a prodaje se u aparatima kao i druge limenke s picem. Namjenjen ljudima koji su stalno u pokretu, sedvic iz limenke ne zahtjeva posebno skladištenje i ima duži vijek trajanja. Također je prikladan kao hrana koja bi se konzumirala u slucaju prirodnih katastrofa, kada bi došlo do nestašice zaliha. izvor:metro-portal.hr što mislite o ovakvoj konzumaciji hrane u buducnosti? Da li ce ovo biti i dalje samo "americki stil" ili mislite da ce to postati normalno svugdje u svijetu? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bit ce mozda i normalno,ali neka naprave nesto healthy
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sigurno ameri? hm.. hodajuci botulizam
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato imaš proteinski shake.. sumnjam da ce biti u ovakvim limenkama nešto ultra healthy.. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec vidim ispovjedaonicu za š0 godina: danas sam pojeo 2 sendvica iz konzerve, je***a bio neki party pa je uletilo
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
.. bit ce .. popio š00% alkoholni koktel + maznuo sendvic iz limenke.. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...i na kraju sam bio toliko pijan da nisam mogao sam vozit. Platio sam leteci cyber taksi da me odveze |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta sve nece izmisliti... dobro je dok ne pocnemo za nas kupovati hranu kao za macke i pse...
Ovo mogu jesti samo gloopi ameri... |
||
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fuj...hrana puna konzervansa i kojekavih kancerogenih otrova...to mogu samo Ameri.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |