Lubenica - ljetno osvježenje |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
spicy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja je obožavam,imam srece pa je bude doma na vrtu,i preeefina je,bez problema pojedem cijelu,sa košticama naravno
|
|
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja je ne volim, ali zato dinju smazem cijeeeeeeeeeeeluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...hihii ( kao npr.sada)
Btw cula sam da ovakve vocke, poput dinje i lubenice ciste organizam i da ti nikako stomaku ne moze naskodit sto si pojela mnogo...Naime, odrzava vitkost, redovnu probavu, ravan stomak...tako daaa...navalite |
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm joj nebi se hvalio ali lubenica od š0 kg danas malo ujutro popdne i navecer i nema je,kažu idealna za bubrege fakat je ok,ali ove godine ih baš nema konzum neki drugi trgovacki centri nije neka ponuda nisu slatke ka prošle godine a ove iz neuma metkovica sve ode za izvoz a nam uvoze ove kaj se beru zelene pa kad dojdu do nas sazriju ali nemaju slada
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |