13 savjeta za prestanak pušenja |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
Baha
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo alpski! Eto clean 25 dana... recimo. bila jednom zapalila nekaj što izgledom vuce na cigaretu... akhem ANYWAY ... imam problemcek. Zgubila sam pet kila.. Kaj se dešava?!? |
|
"Joy and happiness through a little bit of pain and agony - this is how it works here" (Tony Horton)
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjerojatno se trudiš manje jesti iz razloga što si prestala pušiti...
ja vec š5 dana clean... :) Ja sam poceo dva puta dnevno trenirati (uz povecan unos kalorija), i trenutno dobio oko kilu, ali smanjio salo... tako da ide u dobrom smjeru :)
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Baha
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne trudim se, ne jede mi se. znala sam postit pa nebi ni po kile izgubila. Svašta. Sutra krecem u teretanu možda mi otvori apetit. He he he sam tak nastavi uskoro buš mogel Mr. Muscolo reklamirat |
|
"Joy and happiness through a little bit of pain and agony - this is how it works here" (Tony Horton)
|
|
sophiasmith941
Cita FAQ Joined: 26 Svibanj 2011 Location: New york Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Generic Zyban is also one of the best anti smoking treatment....
|
|
chris blue
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2011 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam clean negdje dva mjeseca. Dobro mi ide za sada, uz stalni oprez i svijest da za mene ne postoji "samo jedna".
|
|
Emaus78
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2012 Location: Otok Hvar Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo malo da se prisjetim svog prestanka pušenja i dam ohrabrenje onima koji žele prestati pušiti.
Prestao sam prije tri godine, nakon 14 godina pušenja. Pušio sam prvih nekoliko godina kutiju, a zadnjih po dvije kutije dnevno. Zdrastveno su mi jako škodile pošto sam baš uživao u njihovom dimu, što se kaže gutao sam ih. Još bi mi zalogaj hrane bio u ustima, a vec bi palio cigaretu. Prvi dnevni obrok su mi bile kava i 10-ak cigareta. Posljedice: konstantan umor, zadihanost pri manjim naporima, lupanje srca, jutarnje iskašljavanje, oslabljen imunitet (stalne prehlade i sl.), otežana cirkulacija (uvijek hladni prsti ruku i nogu), prvi poceci erektivne disfunkcije, otežana percepcija mirisa i okusa, miris kavane koji sam vukao svugdje sa sobom... I onda, prosinca 2008., prestanem sa pušenjem, ne bez problema ali uspješno, svojevoljno i od tada stvari krecu na bolje. Sve simptome koje sam nabrojao, izgubio sam, živim aktivno, i neusporedivo se bolje osjecam. Cigaretu više ne bi dotaknuo ni daljinskim. Savjeti dani na pocetku teme mi se svidjaju. Neke bi malo preformulirao i rekao da je najvažnija odluka, koja mora stvarno biti cvrsta. Zatim za one koji su duže pušaci možda je bolje da koji mjesec smanje pušenje jer je apstinencjska kriza tako blaža. I kako autor kaže, cigareta je ventil za stres, tako da apstinent mora pronaci novi nacin za opuštanje kroz neke od tehnika. Ja sam svoj našao u vjeri. Evo simpaticnog bannera kojim možete izracunati koliko ste uštedili nepušenjem, iako bi istaknuo da se prestankom pušenja kvaliteta života toliko poboljša da je to daleko vrednije od uštedjenog novca. Lijep pozdrav
Edited by Emaus78 - 04 Travanj 2012 at 09:59 |
|
"Više je gladi u svijetu za ljubavlju i poštovanjem, nego za kruhom." Majka Tereza
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |