New Posts New Posts RSS Feed - Trajanje treninga
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Trajanje treninga

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Rujan 2010 at 18:38
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by soner_9393 soner_9393 wrote:

A zašto jednostavno ne upišete u google: split training, fullbody training, upper/lower... ima jedno š0 milijuna programa na internetu, koji su naravno besplatni a isti su kao i oni koje vam složi trener za xyz novaca.

nije ista stvar, jer inace nebi bilo potrebe za trenerima

Ovdje je rijec o programima treninga, za to ti ne treba trener, sve ima na netu, samo se treba potrudit. Jer na kraju, koji god program izabereš na pocetku, dođe te na isto

trener je tu da pokaže tehniku, za to je i placen
Rijeąeno na PM.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Rujan 2010 at 22:48
Mislim da inace ti treneri ne pomazu bas previse.. Meni su vise
pomogli programi sa interneta nego treneri u teretani..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Rujan 2010 at 23:11

od tamo jos kraja 6 miseca san na 3 treninga tjedno i za lito mi je to skroz ok. a sad cu u iducih š5ak dana opet pocet sa 4 treninga tjedno, sad za 5 mi se cini previse ali mozda i slozin nesto misec dana za probu, ali ko zna. znan da cu napravit prvo 4x split.jedno misec i po dana, onda nakon toga upper lower

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Rujan 2010 at 16:41

A zašto jednostavno ne upišete u google: split training, fullbody training, upper/lower... ima jedno š0 milijuna programa na internetu, koji su naravno besplatni a isti su kao i oni koje vam složi trener za xyz novaca.

Ovdje je rijec o programima treninga, za to ti ne treba trener, sve ima na netu, samo se treba potrudit. Jer na kraju, koji god program izabereš na pocetku, dođe te na isto trener je tu da pokaže tehniku, za to je i placen

pa ne bih se u poptpunosti složio, ne po mom iskustvu, no nema veze
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Rujan 2010 at 23:28
Originally posted by dianna dianna wrote:

imam pitanje: kako bi za ženske bilo najbolje organizirati trening po grupama mišica, za 3xtjedno teretane???

ja sam isto puno peglala po kardiu i niš nisam napravila, sad mislim pocet drugacije, samo na pocetku š5-tak min. zagrijavanja i onda dizat utege i to sa velikim kilažama, trebam mišica

po meni jedan žešci full body...ili upper/lower ali to bi onda bilo 4x tjedno...dakle full body sa varijacijama u intenzitetu..volumenu itd.. kombiniran sa laganim kardiom u dane odmora..
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Rujan 2010 at 23:46

Ovdje je rijec o programima treninga, za to ti ne treba trener, sve ima na netu, samo se treba potrudit. Jer na kraju, koji god program izabereš na pocetku, dođe te na isto trener je tu da pokaže tehniku, za to je i placen

pa ne bih se u poptpunosti složio, ne po mom iskustvu, no nema veze

ma ni tehniku isto... jbt danas uz sav taj cyber svijet u kojem živimo i gdje jednim klikom moš vidit profice kak izvode vježbe, gdje imaš hrpe foruma i site-ova sa svim živim mogucim, gdje imaš e-knjige, slikovne prikaze itd, gotovo da i nema potrebe za trenerima.

al ipak,

š. uvijek ce biti onih kojima se sve to ne da tražit ili možda nisu dovoljno sposobni da sve to ukombiniraju u neku smislenu cjelinu pa im se onda više isplati uzet trenera i bit miran.

2. ponekad je cak i dobro uzet trenera, ali nekog pravog trenera, ne one narrow-minded fejkere, na mjesec, dva, tri il više da se uhvati temelj i onda kasnije sam nastaviti - ovo dakako u situacijama da je trener dostupan korisniku

Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Rujan 2010 at 11:21
thorn, tak i ja razmišljam 
Rijeąeno na PM.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Rujan 2010 at 11:33
Trenera bi po meni trebali uzeti oni koji u svoj program ukljuce
olimpijska dizanja, inace ne..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.