Spavanje - koliko spavate? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
6h u globalu, al se trenutno budim svako malo zbog vrucina, inace kad je hladnije doba znam popodne uru još ubit, a ovako kad idem na more, onda i tamo zaspim tih sat vremena, akumulira se u 24h do 8 sati :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
sa 8h dobro funkcioniram al sam s 9h najbolja
|
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne sjecam se kada sam se naspavao dobrih 8 sati....nema teorije koliko god pokušavam :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Persija
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2013 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uf... Kako kad;))) kad nemam obaveza previse definitivno, 10-12 sati bas imam problema jer mi se staaalno spava i mogla bih bas bas dugo da spavam.. kad imam obaveze - fakultet i slicno onda manje. :(
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
10-12 sati? Pfff
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam štreberski tip što se toga tice - osam minimalno. Mogu funkcionirati i sa sedam ili šest, ali iduci dan moram nadoknaditi. Volim si jednom tjedno priuštiti deset, ako sam u prilici.
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
7 sam naj odmorniji..ali sam totalno sve pobrkao...uvijek nekih 5-6 spavam...volio ih vratiti staru naviku oko 12-1 u krpama i u 8 budjenje :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo radi ovog foruma žrtvujem svoj beauty sleep Bit ce opet, kao i uvijek, max 6h, 7 uvrh glave........živa ,zdrava i spremna za trening
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
u prosjeku 9 sati zato jer legnem ko kokoš u 10 : )
Edited by zeusko87 - 04 Studeni 2013 at 09:36 |
|
Never give up
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |