crobic cijene |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
velika-ivana
Cita FAQ Joined: 17 Rujan 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š00kn mjesecno, tri puta tjedno, u osijeku. vrlo prihvatljivo.
|
||
*zvrk*
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
BPM (2 lokacije: Selska šš9 i Wellness club Virtus, F. Andrašeca š8) 2x tjedno š80kn, 3x 2š0kn, 4x 240, 5x 270 kn. prvi trening besplatan!!! |
||
cagedbaby
Cita FAQ Joined: 16 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ideš u BPM? htjela bih upisati neki od programa kod njih u selskoj, ali me zanima kakva je opcenito atmosfera na tim treninzima, što ljudi govore i treba li imati još neku posebnu opremu osim tenisica i trenirke? pozdrav |
||
*zvrk*
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
super ti je tamo!! (bar meni) sve trenerice su zakon. koji bi uopce sat uzela? i kod koje trenerice? treba ti još samo rucnik i voda ako želiš. i spremna si |
||
cagedbaby
Cita FAQ Joined: 16 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
htjela bih uzeti fat burning program jer mi to zbilja treba
za trenericu ne znam-možeš mi preporuciti možda? koji si ti program? |
||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije da reklamiram, ali fitness centar XXL u koji idem u teretanu, ali 250 kuna je neograniceno grupni trening ili neograniceno teretana.
teretana + grupni neograniceno je 300 kuna... a grupnih treninga imali toliko raznolikih da je to strava .... |
||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
||
*zvrk*
Post Options
Thanks(0)
|
|
uzmi fat burning kod Mirke-ženska je zakon ja kombiniram sve. crobic freak |
||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U mome gradu u blizini Osijeka također š00 kn 3*tjedno i uz tu cijenu se može koristiti i teretana koliko želiš. |
||
kad ima volje ima i nacina
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
usput.. izgleda da cu se ja morat preselit u Osijek.. cure vi skoro dzabaleska idete na crobic.. ovdje u Puli je i 250 kn 3 puta tjedno |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
*zvrk*
Post Options
Thanks(0)
|
|
š00kn mjesecno, 3x tjedno Studentski dom Stjepan Radic |
||
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
200 kn mjesecno, svi grupni programi neograniceno tjedno (pilates, crobic, yoga, fit box, spinning) + teretana (Vita fitness& spa) al to samo zato jer mi firma ima deal s njima. Inace bi to bilo 500kn mjesecno.
A samo grupni programi su 350 kn..što smatram da je ok cijena pošto se stvarno može ici 7 dana u tjednu na što god želiš. |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |