Milky Way minute |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
emmaplus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2008 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Može li se poslije treninga umjesto posnog nekad uzeti Corny ili Milkey Way Minute? Trening je doduše navecer, ali... I crna cokolada u dane punjenja? Ona je navodno također dobra za probavu, ili se varam? Edited by emmaplus |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogu li pojesti tijesto umjesto piletine? Pitanje nema smisla, ne možeš namirnicu jedne skupine (P) zamijeniti drugom (U). Ne možeš cokoladicom zamijeniti svježi sir! Možeš ju pojest uz sir.
Smisao punjenja je puniti se ugljikohidratima, ne mastima, odnosno kombinacijom M i U. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
emmaplus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2008 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OK, preoblikovat cu pitanje, izgleda da je krivo postavljeno. Htjela sam pitati mogu li nekad pojesti to, a nekad posni. Ali, sad si me zbunio. Onda masti treba jesti u kombinaciji s proteinima za vrijema pražnjenja ili u kombinaciji s ugljikohidratima za vrijeme punjenja? |
||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Po meni je najbolje odrediti kolicinu proteina(kombiniranje raznih namirnica i proteinskih dodataka) koja nam je potrebna u prehrani, ostatak prehrane neka sadržavaju ugljikohidrati što nižeg glikemijskog indeksa i esencijalne masnoce. Ugljikohidrate visokog glikemijskog indeksa unositi iskljucivo nakon vježbanja/treninga da bi podignuli razinu inzulina. Piti 2, 3 litre tekucine dnevno ovisno o aktivnostima kojima se bavimo i kolicini kalorija koje unosimo u sebe.
Mislim da uz malo edukacije o zdravim namirnicama i nacinu na koje ljudsko tijelo funkcionira, svatko može nauciti dosta. Ako koga zanima mogu mu poslati link na neke knjige o zdravoj prehrani sa neta.. |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@Fresh
Kakve veze ima tvoj post s ovim zbog ceg je tema podignuta iz prašine? Ubuduce obrati pozornost što se piše, a ne samo nabaciti nekoliko floskula koje svi manje više znaju, samo je pitanje koliko ih tko provodi. |
||
|
||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa naravno, ali svi odgovori proizlaze iz ovog kaj sam napisao, pa su pitanja o zamjeni posnog sira s milky wayem sama po sebi besmislene..
Ne znam jesi skužio kaj sam htio reci, vjerujem da mnogi jesu.. |
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesam, malo autopromocije i pokazivanje koliko toga znaš, što i ne bi bilo loše da se tice konkretnog "problema"... Cura pokušava zamijeniti posni sir sa nekakvim cokoladicama i uputio sam ju na to da radi besmislenu stvar, a sad me samo zanima što treba znaciti tvoj komentar u smislu dodatnog savjeta? |
||
|
||
Fitness.com.hr
Admin na usluzi ;) Joined: 08 Listopad 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi drzite se teme i nemojte se prepucavati.
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kak se uzme Crna cokolada zatvara, pa ako ti to treba, onda je dobra, ali inace... Ja ju volim, ali u malim dozama, baš zbog probave |
||
AlfaIva
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bok ljudi ja sam nova na forumu! Ja se isto slažem da je jabuka puno zdravija i ja je obožavam , ali nemogu odoljeti milky way minuteu od jabuke i cimeta njami... samo bih vas voljela pitati mogi li pojesti barem š na dan??? |
||
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako da ne, još ako si imala neku aktivnost prije toga ili ujutro uz dorucak, zašto ne. |
||
...a ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno ja cu reci jednom, dvaput, triput i opet cu ponovit uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam isto mislio d ane mogu odoljeti slatkom, ali mogu.. tako da... bezveze je priacti o tako necemu! a što se tice slatkog kako kaže odin, može poslije treninga
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |