"Trening do kraja" |
Post Reply |
Author | |
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2010 at 12:39 |
Upisao sam se u teretanu prije nekih mjesec dana u cilju da ojacam. Teretana je najbolja u Kutini jer ima i vlasnicu / trenericu koja daje programe, vjezba sa drugima, etc.
Ali eto sada imam program koji mi je dala a sastoji se od 3 dana (I. Biceps, prsa; II. Triceps, Ledja; III. Ramena, noge), i odredjen broj serija i kaze odredit si maximalnu kilazu tako da ti š0-š2 bude najteze za odradit (da jedva odradis)... Tako i radim, ali onda se citav dan osjecam iscrpljeno i nikakvo. U cilju mi je da si podignem snagu i da budem jaci, a neznam za sta ovaj program sluzi (prepostavljam za misice). A opet i kada odradim taj trening, ja nemam odmah unos nekih bjelancevina, nego tek za nekih sat vremena poslije treninga, a neznam ni koliko dugo traje faza kada proteini / bjelancevine se zamjenjuju za misice, a nevjerujem da je sat vremena, tak da mislim da mi je taj program beskorisan, a ni malo me ne oraspolozuje. Unaprijed hvala na odgovorima. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Snagu želiš? Onda zahebi vježbanje bicepsa isl., koncentriraj se na složene vježbe, složi si neki upper/lower trening (ima hrpa primjera na netu) i jedi kvalitetno.
što se tice bjelancevina, kupi si whey i dextrozu, pij tokom treninga ili odmah poslije treninga. Ako ne to, u tupperware ubaci hrpu mesa i riže i pojedi odmah nakon treninga. Kažeš da se osjecaš iscrpljeno, koliko spavaš dnevno? Kako jedeš, možda jedeš nekvalitetno i premalo? I da bjelancevine se ne zamjenjuju za mišice, one se "ugrađuju" u mišice |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |