Power Balance narukvica |
Post Reply |
Author | ||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2010 at 19:13 |
|
Prije dva mjeseca sam probala ovu narukvicu i moram priznat da sam bila skepticna što se tice toga, ali DJELUJE tako dobro, da se bojim ako ju kupim da cu postati potpuno ovisna o njoj!
www.powerbalance.com Ugl.ima nešto ugrađeno u sebi, koliko sam ja razumjela, ujednacava energije koje prolaze kroz tijelo i tako stvara ravnotežu u tijelu. Može se narucit preko Interneta, dođe 40€! Znate kad stojite ravno i netko vas povuce u stranu za ruku, padate, e pa sa narukvicom, ja sam se smijala, ali frend koji ima 90 kg me nije mogao srušit! Zanima me, jeste li je probali? što mislite, može li vam pomoci povecati performanse u teretani (npr.kod dizanja na benchu nema zanašanja lijevo-desno ruku )? Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
s ovim treba voziti motor
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovi bi meni trebalo ja sam totalno nemirnog duha
|
||
mrtav hladan
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tebi bi možda pomogao power balance remen? |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahaha, mozda i oboje
|
||
mrtav hladan
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zika jako me to interesira, evo ako si za mozemo se naci pa da isprobamo navedeno |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad bi se svi nešto nalazili i isporobavali! Kako vidiš, ja sam vec isprobala! |
||
LiveStrong
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa i ja bi se natezao s zikom
|
||
will smoke your weed for food!
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zika nebi prenosila iskustva dalje, sram je bilo
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad sam i partibrejker javno! Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikad cula za to, zvuci genijalno.
Jesi kupila i probala to s teretanom?? Ja bi to za ucenje rolanja... Napadala sam se vec k'o kruška. |
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemam ju, al sam probala s njom radit, oduševljena! Doduše, ja bi to iskoristila za hodanje u štiklama! Ne znam jer djeluje ak se napiješ! |
||
LiveStrong
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To bi ja za ring.. Nebi me nitko mogao nokautirat.. Hehe
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |