2 caše vode prije obroka - mršavljenje |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Kolovoz 2010 at 10:07 |
Osobe koje prije svakog obroka popiju dvije caše vode brže se rješavaju
nakupljenih kilograma od onih koji samo broje kalorije, pokazalo je
najnovije istraživanje.
Znanstvenica dr. Brenda Davy sa Državnog sveucilišta i politehnickog instituta Virginia koja je vodila ovo istraživanje kaže: 'Ljudi bi trebali piti više vode, a manje napitaka prepunih šecera i bogatih kalorijama. To je jednostavan nacin kontrole težine.' U prijašnjem istraživanje otkrila je da osobe koje piju vodu prije obroka prosjecno unesu 75 do 90 kalorija manje po obroku, a tijekom dana na taj se nacin unese i do 300 kalorija manje. Tajna vode je prilicno jednostavna, pojašnjava dr. Davy. Ako želudac napunimo vodom, osjecamo se sitije i manje jedemo. što mislite o ovome? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Toliko se novca provode na istraživanja da je to nevjerojatno... ne vjerumem osobno u to za vodu..
Za mršavljenje: š. 2 caše vode prije jela 2. 2 caše vode poslije jela 3. svaki zalogaj žvakati š5 puta 4. jesti iz malih tanjura 5. tanjuri ne smiju biti bijeli 6. oprati zube prije bilo kojeg jela 7. popiti cašu vina dnevno 8. popiti cašu piva dnevno 9. pješaciti š0km š0. trcati 5km šš. voziti bicikl 20km š2. izbjegavati stresove š3. ne grickati ništa za vrijeme kino predstave š4. ne u kupnju odlaziti gladni š5. spavati 8h dnevno š6. ne jesti iza š8h š7. ne preskakati dorucak š8. ne preskakati rucak š9. ne jesti masno za veceru 20. u prehranu ubaciti puno povrca i voca 2š. ici u teretanu ili na fitness 3 puta tjedno 22. ne koristiti automobil za odlazak prijatelju koji je udaljen škm 23. kupiti psa koji voli puno trcati (hrt po mogucnosti) 24. kupovati odjecu broj manje 25. slatkiše izbjegavati u širokom luku i zašecerene sokove 26. piti puno zelenog caja 27. na poslu svako malo se istegnuti 28. redovito se seksati više puta dnevno 29. prestati pušiti 30. redovito se smijati da ne nabrajam dalje |
|
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo mene si sada nasmiješio..znaci mršavim..HVALA Žiga..
ali nije loše sa vodom..i onako nam je jako bitna u organizmu..tako da je preporuka prije, za vrijeme i poslije jela..glavno da se pije.. |
|
pazim da ne odletim..
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ccc... ja kad popijem vode na prazan želudac on jos više vrišti....
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni također |
|
BudaMO
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
28. je zakon
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
nice xD
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prijedlog istraživanja stoji.. al tko bi pio stalno vodu prije obroka..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pijem vecito vodu pre jela...U stvari ja pijem vodu stalno, pa mi je to rutina, navika Doduse mnogo mi je dve case...Uzmem par velikih gutljaja.
Mada ja uvek jedem kao mis, tako da ne mogu da potvrdim da li ima neke razlike u unosu hrane kad popijem vodu i kad je ne popijem pre obroka. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja stalno pijem vodu, svako malo...
Navika, razređuje kiselinu, hidratizira i podmazuje sluznicu grla koja mi pati od alergija...tak da mi je to vec takva navika da ni ne znam bez toga.... Ipak mislim da baš ne zasiti toliko....na skroz prazan želudac cak i izazove bol |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |