Paštete i hrenovke - evo što je u njima! |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
imam i pametnijeg posla nego trositi novac na analize hrenovke koje ionako ne jedem ![]() |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
Indigo ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
||
Zar mislis da adrenalin ispari iz zivotnje za 20 sekundi? Ali poanta je bila u tome da dobro izgledam i da nemam nikakvih zdravstvenih problema od svega toga. |
|||
![]() |
|||
®iga ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
||
medalja ima dvije strane ne mora svaka strana biti loša :)
|
|||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
pa ne ispari sigurno, ali možda se razgradi, ha? ![]() |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
Indigo ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
||
Daj mi molim te link na clanak gdje si procitao da se
adrenalin razgradjuje u zivotinjskom mesu dok umiru. |
|||
![]() |
|||
anita2102 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
||
pa u vecini slucajeva DA, neznma ko nije jeo / jede.. kod mene je to ono sto se kaze nuzno zlo. a kad bolje razmislim koliko sam se nabrijala tih hrenovki i pasteta u djetinjstu mogla bi sloziti divovski dvorac ( kao od Lego kokcica) bili smo djeca , pa nam je oprosteno, ehehehhehehe ![]() iako i sada je, nazalost. |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |