Hrskava piletina s medom i ružmarinom R/V |
Post Reply |
Author | |
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Kolovoz 2010 at 14:20 |
Lagano meso koje, ako birate mlađe pile može biti bez masnoce. Prije pripreme ovog recepta koji korijene vuce iz kineske kuhinje, nemojte soliti meso jer je soja umak slan. Jednostavan i vrlo ukusan recept.
Sastojci: š cijelo pile ili izrezano na komade š žlicica meda 2-3 žlice soja umaka 2-3 žlice maslinovog ulja sok od cetvrtine svježeg limuna grancica ružmarina prstohvat soli Priprema: Pile ili željene komade mesa premazati medom pa staviti na maslinovim uljem premazani pleh za pecenje. Piletinu preliti soja umakom i limunovim sokom, dodati ružmarin, prekriti folijom i staviti u zagrijanu pecnicu. Peci 20 minuta na temperaturi od 230°C, otkriti i peci još š5 minuta. Izvadite meso iz pecnice, malo posolite, prekriti folijom, pustiti da stoji još cca 5 minuta i poslužiti uz sezonsku salatu i krumpir. Izvor: net.hr |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |