šetanje internetom |
Post Reply |
Author | |
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2010 at 13:31 |
Trazila sam na www-u timer za intervale, naletila na vishe stranica, ali ono shto je meni palo u oci, na stranici www.gymboss.com (ne, ne reklamiram ih, samo je mala slika koju prilazem pa se mozda ne vidi) jest sljedece:
Vidite li nekog poznatog? p.s. ako ste vech naishli na ovo i postali u nekoj temi - ne znam =), ali je bash fora, zar ne? =) |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
naišla sam i ja na njega na puno mjesta
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je oni ekstremefit, jelda |
|
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha, evo i on sam je sad otvorio novu galeriju s natpisom gdje se koristi sve fotka... jeste vidjeli josh nekog s fitness.hr-a na drugim web stranicama? =)
Edited by Closer |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
closer, what's the point?
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da. I extremefit i Ronija Kovacica ima po svuda.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |