Plivanje kao vježbanje i rekreacija |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
hedera
Viden/a u gymu Joined: 24 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
ej, a kak stvari stoje sa smetanjem drugih? naime ja si zelim ici na plivanje, ali plivam (bez ikakve tehnike) polako pa si mislim da ne bih na kraju ja jedna stopala deset drugih.
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
ujutro (kada ja idem) ima dovoljno "mjesta", tak da ces cesto imati stazu za sebe. (staza je dvosmjerna, dakle plivas u krug).
s time da u tom jutarnjem terminu ima umirovljenika i slicne ekipe... dakle mirna, opustajuca atmosfera naravno, ovo vrijedi ak ides u dom sportova u Zg |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
jako dobar sport ,vecina stvari je istinita............. koja se kolicina masti sagori u toku jednog sata plivanja? uzecu primjer slobodnog stila i prsnog stila...... sagorijevanje je izmedju 5-šš kcal u minuti zavisno sve od jakoce kojom izvodis plivanje.......... ako racunamo da je potrosnja otprilike 8 kcal u minuti i da 50 % energije dolazi iz masti dolazimo do slijedecega-- - --8 kcal *60min=480 kcal ako polovina energije dolazi iz masti --   ;   ; -480kcal/2=240 kcal mast sadrzi 9 kcal po gramu sto znaci da dobijamo 240/9=26,6 grama masti znaci za jedno sat vremena prsnog plivanja sagori se negdje izmedju 26 i 27 grama masti.... Edited by emilio |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, plivanje je izvrsna aktivnost i i potrosnja kalorija je prilicno velika, ali treba naglasiti da tijelo prilikom boravka u bazenu dosta energije trosi na samo zagrijavanje tijela.
|
|
www.fitness-trening.com
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |