New Posts New Posts RSS Feed - Nova!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Nova!

Post Reply Post Reply
Author
leek View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nova!
    Posted: 08 Rujan 2010 at 09:39

Evo još jedne nove!

Imam 34 godine, administrativni sam djelatnik, doma imam salon za nokte...i trebam vašu pomoc! Naime, radni dan mi je š2-š4 sati , sjedeci!

I od tog sjedenja dobila sam 5 kg (u zadnjih 6 mj), izgubila kondiciju i tako....nisam zadovoljna! Moram se aktivirati malo....a nemam vremena za fitnes centre, pa tražim neke krace i aktivnije modele vježbanja.

Pozdrav svima i - citamo se!

"Vlasnik sam samo neizgovorenih riječi..."
Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Rujan 2010 at 09:46
Originally posted by leek leek wrote:

Evo još jedne nove!

Imam 34 godine, administrativni sam djelatnik, doma imam salon za nokte...i trebam vašu pomoc! Naime, radni dan mi je š2-š4 sati , sjedeci!

I od tog sjedenja dobila sam 5 kg (u zadnjih 6 mj), izgubila kondiciju i tako....nisam zadovoljna! Moram se aktivirati malo....a nemam vremena za fitnes centre, pa tražim neke krace i aktivnije modele vježbanja.

Pozdrav svima i - citamo se!

sa malo neces napraviti puno!
probaj svaki dan kasniti na posao, pa ces zbog toga trcati i to ti je vec fizicka aktivnost HIIT malo progooglaj o tome

kad budes htjela vise , javi se opet po nekakav savjet lol xD
mrtav hladan
Back to Top
leek View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Rujan 2010 at 10:02

Hvala!!

Pješacim svako jutro 2,5 km na posao i vjeruj - jurim; 20ak min mi treba (lagano uzbrdo).

No to je sve od aktivnosti jer nemam vremena za više, radim 2 posla. Pa sam si  mislila uzeti orbitrek ili tako nešto....nekakav red moram uvesti, da mi potroši i to malo što pojedem (vidi na temi dijete sam pisala)...a nemam vremena za fitnes centre i ostalo jer bih vježbati mogla ili rano ujutro ili navece oko š0-šš....

Zato trebam help vas iskusnih!!

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Rujan 2010 at 10:59
Pa svakako bi ti dobro dosli hiit treninzi.. Upisi malo u google HIIT
trcanje.. To ti dosta š5 min.. Jos ubacis kruzni trening tijelom i to ke to
;)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Rujan 2010 at 11:25
Dobrodošla!

A što radiš preko vikenda? I tada si zauzeta ili?
Grupne aktivnosti u stilu zumba fitness-a, crobica ili badmintona bi ti dobro došle.
I plivanje je idealno - ovisi što voliš.

Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
leek View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Rujan 2010 at 11:59

Nedjeljom sam slobodna. Nastojim si ostaviti i subotu (ipak je salon moj pa ...), no rijetko uspijem.

JA sam ti iz malog gradica gdje nema ni fitnes grupe, a kamoli fitnes/crobic centra ili plivanja....Ništa nema. Prepušteni smo sami sebi.

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Rujan 2010 at 16:21
Onda definitivno isprobaj Zuzana trening - pogledaj više u temi: Zuzana light

Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Omen View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Omen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Rujan 2010 at 19:53
 Dobrodošla!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.