skidanje kila nakššš;n trudnoce |
Post Reply |
Author | |
mamma
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2010 at 01:56 |
rodila sam prije par mjeseci i ostalo mi je š0 kg viška + 6 kg od prije trudnoce da bi bila zadovoljna sa svojim tijelom tj ono što je bilo nekada, ahhh :). Planiram se upisati u teretanu i imam sobni bicikl, e sada iskusni treneri i vježbaci, šta mi je ciniti, kako da se riješim viška i koji je realni rok da skinem kilažu. |
|
mamma
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa šta nitko nema savjet dajte ljudi malo me ohrabrite kako da pocnem vježbati, teretana, sobni bicikl? što mi preporucate
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporuka je da procitaš sljedeci clanak: Mršavljenje nakon poroda Definitivno se upiši u teretanu i kreni lagano s vježbanjem uz prisustvo osobnog trenera. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mojavolja
Cita FAQ Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kreni s laganim dovođenjem u formu..trcanje ili teretana..a ono što ti ja preporucujem jer sam se nalazila u istoj situaciji samo s više kila je da probaš s programom P90X imaš temu na Vježbama..proguglaj i pocni neceš zažaliti!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |