Nejednakost lijeve i desne ruke |
Post Reply |
Author | |
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Svibanj 2007 at 22:43 |
Kako da povecam misicnu masu lijeve ruke a bez da zanemarujem desnu , ako me razumijete
Znam da je to tako kod svih , ali stvarno mi je lijevi biceps mozda 20% manji nego desni , sto mi niti izgleda lijepo ,a i smeta mi oko ravnoteze pri drzanju sipke itd. Probao sam normalno sa malim utezima , tako da sa svakom rukom dizem jednaku tezinu , ali vjerojatno krivo radim. (Za primjer - desnom dignem š0kg bez problema š5 puta , dok s lijevom vec rikavam kod š0) |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iako je asimetrija normalna stvar postoje i slucajevi kad je malo jace izrazena. Ti probaj za pocetak kad radis vjezbe s bucicama raditi tako da prvo i zadnje ponavljanje radis slabijom rukom.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |