Medicinska masaža |
Post Reply |
Author | ||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Rujan 2010 at 12:51 |
|
medicinska ili sportska masaža nakon treninga ili minimalno š do 2 puta tjedno.
moja je pretpostavka da je to dobro :) kako stojite s masažom? |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemre bit loše nikako jedino........nekak mi je tesko
izdvojit za masažu tolko pošto i previše potrošim na tertanu, hranu, dodatke prehrani........ Ti ideš obavezno bar šx tjedno? |
||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam tu srecu da mi je decko maser i fizioterapeut pa si priuštim minimalno jednom tjedno.
:) |
||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh, lako je tako.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
marcella
Post Options
Thanks(0)
|
|
a je, ako je netko zainteresiran za neki jeftiniju
varijantu masaže - javite se putem poruke :) |
||
IT'S GYM TIME
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Više volim da me masira cura Ali thnx na ponudi
|
||
marcella
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da je to jedna loša predrasuda. ako se masiraš radi
zdravlja, niti jedna žena ne može izmasirati onako kako može muškarac ... (ne racunam žene s viškom testosterona) ... ali razumijem tvoj odabir... |
||
IT'S GYM TIME
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Medicinska masaža je zakon, no najviše volim oblik masaže i opuštanja u E Rejuvenation centru sve ostalo je sranje. Jest da je skupo ali vrijedi svake kune.
|
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
marcella
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nemoj tko, nije sranje, svatko pronađe ono što mu ili njoj odgovara.
ja osobno baš ne volim aromamasažu jer mi je to glađenje i utrljavanje ulja, pa mi je draža medicinska ili sportska cak ili anticelulitna npr. |
||
IT'S GYM TIME
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Medicinska masaža mi godi, bio jednom i odlicno bilo.
Opcenito volim taj stil - ja se legnem, a netko me masira. Mogao bih tako nekoliko dana.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
marcella
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se ... :) |
||
IT'S GYM TIME
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
heheheh , ma masirao me i muškarac jednom ili 2x, ali više mi paše žena A nije da imam predrasude nego radim to iz ugode i užitka, paše mi...nisam sad bio na tim nekim sportskim masažama nego tim maženjima i glađenjima sa uljima i to volim jer se skroz opustim,volim mirise, gotovo da me uspava od ugode, a ugoda je potpuna ako me još masira žena a ne muškarac, tad mi fali ono nekaj, ne opustim se š00% neg 95%....... |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja, ali volio bi da poslje takve masaže kad sam full opušten mogu ostat spavat na stolu |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |